Statistikat e filtruara

Shihni informacion të detajuar në lidhje me përparimin tuaj dhe historinë e WOD-së tuaj. Ju mund të gjeni statistikat tuaja WOD shumë më shpejt duke filtruar emrin WOD të rezultatit tuaj ose diapazonin e datave.

rightimage

Ndani WOD-të tuaja

Tani mund të krijoni stërvitjen tuaj të personalizuar (WOD), të importoni një të re ose të ndani WOD-të tuaja me miqtë ose studentët.

leftimage

100% offline

Ju nuk keni nevojë për qasje në internet për të përdorur kuvertën e kartave WOD. Të dhënat tuaja ruhen në mënyrë të sigurt në nivel lokal në smartphone tuaj.

rightimage

Karakteristikat e lezetshme

Modaliteti i sfondit, efektet e tranzicionit të kartës, mbajeni ekranin zgjuar, shikoni rekordin tuaj më të mirë dhe më të fundit për çdo WOD, të përkthyer në mbi 50 gjuhë dhe shumë më tepër.

leftimage